Snapmaker 2.0 Paketi A350T, orijinal Snapmaker'ın bir yükseltmesidir ve orijinal Snapmaker, baskı endüstrisinde dalgalar yaratan birkaç 3D yazıcıdan biridir. Kickstarter tarihinde, en çok finanse edilen üçüncü teknoloji projesiydi. Ve yapımcıları için çok işlevli hale gelen bir araç sunarak hayal kırıklığına uğratmadı. Orijinal Snapmaker'ın, yapımcıların sattığı vizyon nedeniyle kendisine bağlı pek çok beklentisi vardı. Ve orijinal Snapmaker gösterilen vizyonu karşılamamış olsa da, Snapmaker 2.0 bunu telafi etti. Snapmaker 2.0, A350'ye tüm özellikleri, tasarımları ve iyileştirmeleri getiren orijinalin yükseltilmiş modelidir. Snapmaker'ın 3 boyutlu baskıdan lazer işlemeye ve CNC kesime kadar neler yapabildiğinden bahsetmemiz gerekiyor; gerçekten Snapmaker 3v1'i sunar. İşte Snapmaker 2 incelemesi. 

 

 

https://www.azurefilm.com/modules/uploader/uploads/template_content2x/centeredImage/Snapmaker_2.0_Bundle_A350T_1.jpg"/> SNAPMAKER 2.0 MODÜLER A350T

SNAPMAKER 2.0 MODÜLER A350T

SNAPMAKER 2.0 MODÜLER A350T

Blog Yazılarımız için Bizi Takip Edin
Makalemizi Paylaşabilirsiniz
    • SNAPMAKER 2.0 MODÜLER A350T

      04.12.2022

      Snapmaker 2.0 Paketi A350T, orijinal Snapmaker'ın bir yükseltmesidir ve orijinal Snapmaker, baskı endüstrisinde dalgalar yaratan birkaç 3D yazıcıdan biridir. Kickstarter tarihinde, en çok finanse edilen üçüncü teknoloji projesiydi. Ve yapımcıları için çok işlevli hale gelen bir araç sunarak hayal kırıklığına uğratmadı. Orijinal Snapmaker'ın, yapımcıların sattığı vizyon nedeniyle kendisine bağlı pek çok beklentisi vardı. Ve orijinal Snapmaker gösterilen vizyonu karşılamamış olsa da, Snapmaker 2.0 bunu telafi etti. Snapmaker 2.0, A350'ye tüm özellikleri, tasarımları ve iyileştirmeleri getiren orijinalin yükseltilmiş modelidir. 

       

  •  

    SNAPMAKER 2.0 MODÜLER A350T

     

    Snapmaker 2.0 Paketi A350T, orijinal Snapmaker'ın bir yükseltmesidir ve orijinal Snapmaker, baskı endüstrisinde dalgalar yaratan birkaç 3D yazıcıdan biridir. Kickstarter tarihinde, en çok finanse edilen üçüncü teknoloji projesiydi. Ve yapımcıları için çok işlevli hale gelen bir araç sunarak hayal kırıklığına uğratmadı. Orijinal Snapmaker'ın, yapımcıların sattığı vizyon nedeniyle kendisine bağlı pek çok beklentisi vardı. Ve orijinal Snapmaker gösterilen vizyonu karşılamamış olsa da, Snapmaker 2.0 bunu telafi etti. Snapmaker 2.0, A350'ye tüm özellikleri, tasarımları ve iyileştirmeleri getiren orijinalin yükseltilmiş modelidir. Snapmaker'ın 3 boyutlu baskıdan lazer işlemeye ve CNC kesime kadar neler yapabildiğinden bahsetmemiz gerekiyor; gerçekten Snapmaker 3v1'i sunar. İşte Snapmaker 2 incelemesi. 

     

     

    Snapmaker 2.0 Paketi A350T'deki İyileştirmeler

    Snapmaker 2.0 Paketi A350T, orijinal Snapmaker'ın bir yükseltmesi olduğundan, yeni yükseltmede eklenen özelliklerden bazılarını burada bulabilirsiniz.

    Yeni tasarlanmış Lineer Modüller ve 3D Baskı Modülü

    Fan hızı adaptörlü yeni tasarlanmış Güç Modülü.

    • Dahili kameralı 1,6 W Lazer Modülü (*10 W lazer satın alınabilir)
    • CNC Oyma için MDF Pano ve Kelepçe Setleri
    • ER11 Pensli CNC Oyma Modülü
    • Cortex-M4 İşlemci destekli denetleyici
    • 5" Akıllı Dokunmatik Ekran
    • 3D Baskı için Çıkarılabilir Baskı Sayfalı Manyetik Isıtmalı Yatak
    • Lazer Kazıma ve Kesim için Alüminyum Izgara Tablosu
    • Ücretsiz 3'ü 1 Arada Yazılım: Snapmaker Luban
    • 2 adet lazer malzemesi, 1 kg PLA filament makarası ve bir parça CNC malzemesi dahil olmak üzere ekstra öğeler

    Bu eklenen özellikler, yükseltilmiş sürümde bu iyileştirmeleri beraberinde getirdi.

    1. Daha az güç tüketimi kullanır

    3B yazıcıların çok fazla güç tükettiği biliniyor ancak Snapmaker 2.0 Paketi A350T, aynı ölçeği kullanan diğer markalardan daha az güç tüketecek şekilde üretildi.

    Orijinal Snapmaker veya diğer 3D yazıcı modellerindeki yüksek güç tüketiminin başlıca nedenlerinden biri fanın kesintisiz çalışmasıdır. 3D yazıcı ne kadar çok veya az iş yaparsa yapsın, fan her zaman tam hızda çalışıyor. Bu, 3B yazıcının açık olduğu süre boyunca yüksek sese neden olur.

    Ancak yeni model, uyarlanabilir bir fan hızına sahiptir. Bu, fanın tam hızda çalışırken bile daha az güç tüketmesine neden olur. Ve fan makinesi kullanılmadığında, fan daha düşük bir hızda çalışarak daha az güç tüketmesini sağlar. Daha sonra makineyi soğutmak gerektiğinde fan tekrar hızlanır.

    2. Önceki Sürümün Aksesuarlarıyla Uyumlu

    Bir aygıtı satın aldıktan sonra tüm aksesuarlarını satın alırsanız, yükseltilmiş sürümü satın almak istediğinizde bunları atma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz; Snapmaker 2.0 Paketi A350T.

    Snapmaker A350 için tüm yazılımlar, eklentiler ve aksesuarlar Snapmaker 2.0'a eklenebilir. Böylece aynı muhafazayı, form faktörünü, acil durdurma düğmesini, hava filtresini, döner modülü ve aldığınız diğer tüm yükseltmeleri kullanabilirsiniz.

    3. Daha az gürültü yapar

    Çok fazla gürültü yapmamasını sağlamak için Snapmaker 2.0 paketi A350T'de pek çok şey değiştirildi. Yeni tasarlanan lineer modül sistemi, X, Y ve Z eksenlerinde kademeli motorları sessiz tutmak için vidalar ve yeni kademeli sürücüler üzerinde farklı uç boyutları ile yapılmıştır. Dolayısıyla, daha sessiz doğrusal modül, daha sessiz güç modülü ve fan adaptörü ile gürültü ile uğraşmak zorunda kalmadan kullanabilirsiniz.

    4. Geliştirilmiş İşleyiş

    Baskı kalitesini ve yazıcının gerçekleştirebileceği özellikleri iyileştirmek için bazı parçalar eklenmiştir. Örneğin, yeni tasarlanan 3D modül daha iyi havalandırmaya sahiptir ve bu, aygıt yazılımı ile eklendiğinde baskı köşelerini kolaylaştırır ve yapıştırmayı daha iyi hale getirir. Yani, zaten iyi olan bir özelliği doğaçlama yapmak gibi.

    5. Geliştirilmiş Yazılım

    Entegre Snapmaker yazılımı Snapmaker Luban da 3D baskı, lazer kesim, CNC ve gravür için ihtiyacınız olan tüm işlevleri sağlayacak şekilde geliştirildi. Ve üçüncü taraf yazılımlarda başka işlevler varsa, bunları Snapmaker'a aktarabilirsiniz. Ayrıca, oyma sırasında, daha ince detayların eklenmesini kolaylaştıran yeni eklenen ek alet pedleri vardır.

    Ve en iyi özelliklerinden biri, yazılım ne kadar iyi olursa olsun ve onca çabaya rağmen onu daha iyi hale getirmek için çaba sarf etmeleridir; yine de üçüncü taraf yazılımları kullanmanıza izin verir.

    6. Daha hızlı

    Daha hızlı olması, hız nedeniyle daha az kalite elde ettiğiniz anlamına gelmez; sadece tersini işaret ediyor. Yeni tasarlanan lineer modüller ile ekstrüder arasında, yüksek hızda yüksek kaliteli ürünler yazdırabilmeniz için koordinasyon algoritması geliştirilmiştir. Böylece yüksek hızda baskı yaparken taşma, boşluk, çatlak gibi sorunlarla uğraşmanıza gerek kalmaz.

    Daha büyük projelerde bile yüksek hızda yazdırabilir ve yine de doğru sonuçlar alabilirsiniz.

    7. Çeşitlilik

    Yeni yükseltme ile neredeyse her şeyi yazdırabilirsiniz. Yazdırabileceğiniz çok sayıda malzeme ve yazdırabileceğiniz özellikler vardır. İster PETG, PLA, TPU veya ahşap PLA olsun, bunların hepsini Snapmaker 2.0 Paketi A350T'de yapabilirsiniz.

    Kontrplak, akrilik, deri, kağıt, kumaş ve hindistan cevizi kabukları gibi günlük yaşam malzemelerinizi kullanarak Snapmaker 2.0 lazer kazıma ve kesme işlemi yapabilirsiniz. Ve bir CNC lazer kesici 3D yazıcı olarak işlev görmesi için bir levha, parke, karbon dolgu maddesi, akrilik ve POM kullanarak oyma yapabilir.

    8. Dayanıklı ve yüksek kaliteli

    Orijinal Snapmaker uzun süre dayanacak şekilde tasarlandı, ancak yapımcılar yeni sürümle yine de kendilerini aştılar. Tüm birincil bileşenler ve modüller, yüksek mukavemetli metallerden yapılmıştır ve makineye birinci sınıf bir görünüm vermek ve performansını artırmak için alüminyum alaşımları modülün bazı parçalarına entegre edilmiştir.

    9. Proje Kurtarma

    Bir elektrik kesintisi durumunda, tekrar başlama konusunda endişelenmenize gerek yok. Snapmaker 2.0 Paketi A350T, bir güç kaybı olduğunda bunu algılayabilir ve tam olarak durduğu yerden devam etmesi için ilerlemenizi hemen kaydedebilir. 

    Bu, filamentiniz bittiğinde de geçerlidir. 'Havalı baskı' durumları yerine, filamentinizin bittiğini size bildirir. Ve yeni bir filament yüklediğiniz anda, baskı kaldığı yerden devam eder.

    10. İyi inşa edilmiş

    Daha yeni Snapmaker yazıcı versiyonu, ağır ağırlığı taşıyacak ve aynı zamanda sağlam bir tutuş sağlayacak şekilde yapılmıştır. Filamentin sıkı tutuşu sayesinde nesnelerin üzerinden kaymadığından emin olabilirsiniz ve baskılarınızda daha net çizgiler ve kenarlar elde edersiniz. 

    Ve iyi yapılmış olmasına rağmen, hiçbir karmaşık tasarım filamanı asamaz veya tıkanmaya neden olamaz.

    Snapmaker 3D Baskı Hizmetinde İyileştirme Gerekenler

     

    1. Programlamayı Değiştirememe

    Oyma yapmak ve çalışmak için daha ince ayrıntılar eklemek için mevcut birçok alete rağmen, aletleri ortasında değiştiremezsiniz. Yani, biraz geniş oyma yapmak ve kenarlara detay eklemek istiyorsanız, durup baştan başlamanız gerekecek.

    Bu, detay çalışması için bir araç kullandığınızda da geçerlidir; sonuna kadar aynı aleti kullanacak, yani oymayı seçerseniz, her şeyi oyacaktır. Tek alternatif, bir işlevi yerine diğerini yapmak için üçüncü taraf bir uygulama kullanmaktır.

    2. Hata Düzeltme

    Birçok kişi yazılımın hatalarından şikayet etti. Birçok kullanıcı, hatalardan kurtulmaya yardımcı olması ve Snapmaker yazıcısının sorunsuz çalışmasını sağlamak için bir yükseltme önerir.

    3. Sınırlı Akıllı Dokunmatik Ekran İşlevleri

    Snapmaker 3D yazıcı freze makinesi, makinenin avantajlarına ek olarak akıllı bir dokunmatik ekran işleviyle birlikte gelir. Ancak, dokunmatik ekranla gerçekleştirebileceğiniz işlevlerde sınırlamalar vardır.

    Dokunmatik ekran, günlük yaşamınıza ve iş yerinize yardımcı olabilecek özelliklere sahiptir. Ancak bu özelliklerin dışında, dokunmatik ekranda ihtiyacınız olan tüm işlevlere sahip olmayabilir, yani cihazın düğmesiyle kontrol etmeniz gerekir.

    4. Erişilemez İplik

    Düzenli olarak filament değiştiren kişiler için, filament tutucunun en arkada olması oldukça rahatsız edicidir ve bu da zaman zaman filament değiştirmeyi zorlaştırır. Gelecekteki yükseltmelerde filament tutucunun kol mesafesinde olması daha iyi olur.

    Snapmaker Bundle 2.0 ve Snapmaker 2.0 Arasındaki Fark A350 Modüler

    Snapmaker 2.0 Paketi A350T Snapmaker 2.0 Modüler A350T
    Acil stop butonlu döner modüle sahiptir. Sadece bir döner modülü vardır
    Erimiş Filament İmalatına (FFF) Sahiptir. FFF'si yok.
    Uzatılabilir olup olmadığı belirtilmemiştir; uzatılabilir

    Belirtilmemiş USB bağlantı kablosu

    USB tipi A

     

    Bir Snapmaker 2.0 Paketi A350T Almalı Mısınız?

    Orijinal Snapmaker'ı satın aldıysanız, yükseltme almanın kaçırmamanız gereken bir şey olduğunu bileceksiniz. Snapmaker ürünlerinin kalitesi ile 3 özellik sunduğu için ilk başta şüphe duyabilirsiniz, ancak doğru yükseltmeleri yaptıktan sonra herkesi büyüleyen yeni özellikler ortaya çıkarın.

    Başlamak için mükemmel bir 3D yazıcı almak isteyen bir acemi, daha özelleştirilmiş seçenekler isteyen bir sanat aşığı veya en iyi 3D yazıcı lazer kazıyıcı veya kesiciyi arayan bir tasarımcı olduğunuzu varsayalım. Bu durumda Snapmaker 2.0 Bundle A350T tam size göre.

    Ve verdiği değerle karşılaştırıldığında, Snapmaker 2.0 a350 fiyatı her kuruşa değer. Normal bir 3 boyutlu yazıcıdan daha fazlasını arıyorsanız, bir Snapmaker 2.0 Paketi A350T aldığınıza pişman olmayacaksınız.

     

    Blog Yazılarımız için Bizi Takip Edin

    Makalemizi Paylaşabilirsiniz

    1428
    Tekil Ziyaretçi Tarafından Ziyaret Edilmiştir.

    Etiketler

    SNAPMAKER 2.0 MODÜLER A350T



    KATEGORİLER

    İlk Yorumu Siz Yazın


    United States of America